KRANARBEJDE, BÅDTRANSPORT OG LØFTNING AF GLAS

Kranarbejde med kranbiler i Århus og hele Østjylland

Kranarbejde i Østjylland

Uanset om det er en stor eller lille opgave, så har vi de rette kranbiler og det rette mandskab til at klare opgaven med kranarbejde professionelt i Århus eller resten af Østjylland.

Kranarbejde til både større og mindre opgaver med kranbiler

Skal dit firma bruge kranarbejde? Så er vi hos Vognmand Lars Therkildsen ApS leveringsdygtig. Vi tilbyder en kompetent og stabil samarbejdspartner til at udføre kranarbejde i forbindelse med en opgave. I forbindelse med kranarbejde kører vi fra vores hovedsæde til kunder i blandt andet Århus, Randers og Silkeborg samt hele Østjylland.

Uanset om det er en stor eller lille opgave, så har vi de rette kranbiler og det rette mandskab til at klare opgaven professionelt.

Kranbiler med kapacitet på op til 200 tonsmeter

På eksempelvis store byggeprojekter stilles der særlige krav til kapaciteten af kranbiler og lastbiler, hvorpå kranen er monteret. Disse krav er vi i stand til at møde med vores kranbiler.

Vores kranbiler opfylder alle lovmæssige krav, hvorfor vi altid kan leverer de bedste resultater.

Med lastbilmonterede kraner på helt op til 200 tonsmeter kan vi løse stort set alle løfteopgaver, hvad enten det drejer sig om løft af glasfacader, produktionsmaskiner, byggematerialer eller noget helt fjerde. Med andre ord kan vi udføre dit kranarbejde uanset opgavens omfang.

Få et uforpligtende tilbud på kranarbejde

Vi har gennem årene samarbejdet med en lang række virksomheder på diverse projekter, hvor der har været behov for kranarbejde med kranbiler. Derfor har vi helt sikkert også ekspertisen til at løse netop jeres opgave.

Har du brug for kranarbejde i Århus eller resten af Østjylland? Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på telefon 20 95 34 33 eller ved at skrive til vores e-mail info@larstherkildsen.dk.​ Vi ser frem til at høre fra dig.

Udover kranarbejde med kranbiler tilbyder vi også opgaver med glassug, bådtransport og containerudlejning.