KRANARBEJDE MED KRANBILER, BÅDTRANSPORT & LØFTNING AF GLAS​

KRANARBEJDE MED KRANBILER I Randers, Silkeborg og Århus

Uanset om det er en stor eller lille opgave, så har vi de rette kranbiler og det rette mandskab til at klare opgaven professionelt.

KRANARBEJDE TIL BÅDE STØRRE OG MINDRE OPGAVER MED KRANBILER

Skal dit firma bruge kranarbejde? Vi tilbyder en kompetent og stabil samarbejdspartner til at udføre kranarbejde i forbindelse med en opgave, så er vi hos Vognmand Lars Therkildsen ApS leveringsdygtig. I forbindelse med kranarbejde kører vi fra vores hovedsæde til kunder i blandt andet Århus, Randers og Silkeborg samt hele Jylland.

Uanset om det er en stor eller lille opgave, så har vi de rette kranbiler og det rette mandskab til at klare opgaven professionelt.

KRANBILER MED KAPACITET PÅ OP TIL 110 TONSMETER

På eksempelvis store byggeprojekter stilles der særlige krav til kapaciteten af kranbiler og lastbiler, hvorpå kranen er monteret. Disse krav er vi i stand til at møde.

Vores kranbiler opfylder alle lovmæssige krav, hvorfor vi altid kan leverer de bedste resultater.

Med lastbilmonterede kraner på helt op til 110 tonsmeter kan vi løse stort set alle løfteopgaver, hvad enten det drejer sig om løft af glasfacader, produktionsmaskiner, byggematerialer eller noget helt fjerde. Med andre ord kan vi udføre dit kranarbejde uanset opgavens omfang.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ KRANARBEJDE

Vi har gennem årene samarbejdet med en lang række virksomheder på diverse projekter, hvor der har været behov for kranarbejde med kranbiler. Derfor har vi helt sikkert også ekspertisen til at løse netop jeres opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på telefon 20 95 34 33 eller ved at skrive til vores e-mail info@larstherkildsen.dk.​

Vi tilbyder også opgaver med glasløfter, som du kan læse mere om her.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!