KRANARBEJDE, BÅDTRANSPORT OG LØFTNING AF GLAS

Glassug med glasløfter i Århus og hele Østjylland

Glassug i Århus, Silkeborg, Randers og hele Østjylland

Glassug og andet løftegrej tilbydes

Glas er et materiale, som skal behandles med største forsigtighed og af kompetente folk med det rette løftegrej. Alt dette finder I hos Vognmand Lars Therkildsen ApS, som udfører opgaver med løftegrej i Århus, Silkeborg, Randers og resten af Jylland. Vi har mange års erfaring med glassug og glasløfter. Vi står altid klar til at imødekomme dine behov med professionel ekspertise og pålidelig service.

Med vores glassug og glasløfter kan vi tilbyde:

Specialiseringen inden for transport og vores glassug og glasløfter gør, at vi kan tilbyde vores ekspertise i forbindelse med en lang række opgaver.

Det gælder blandt andet:

  • Hejsning og transport af glas
  • Opsætning af glasfacader
  • 5 forskellige slags glassug, alt afhængig af jobbet
  • Løft/hejsning af glas op til 1000 kg
  • Udskiftning af glasruder i alle størrelser
  • balanceåg

Vi har det optimale glassug og andet løftegrej samt mange års erfaring med hejsning og transport af glas, som vi har udført i forbindelse med en lang række byggeprojekter gennem tiden.

En stærk samarbejdspartner

Vi har både materiellet, mandskabet og kompetencerne til at løse selv store opgaver, hvilket gør os til en oplagt samarbejdspartner til alle typer opgaver med løftegrej og glasløfter. Med vores glassug kan vi håndterer hver en opgave.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du behov for glassug og glasløfter i Århus eller resten af Østjylland? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere omkring vores glassug og øvrige løftegrej, de opgaver vi udfører eller for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

​Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 95 34 33 eller på e-mail info@larstherkildsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udover glassug med glasløfter tilbyder vi også kranarbejde, bådtransport & containerudlejning. Du kan også tjekke vores galleri og få et indblik i vores arbejde.