KRANARBEJDE, BÅDTRANSPORT OG LØFTNING AF GLAS

Bådtransport i Århus og resten af Østjylland

Sikker bådtransport i Silkeborg, Randers, Århus og resten af Østjylland

Konkurrencedygtige priser

Det er de færreste, som selv har en lastbil, der kan transportere en båd. Har du brug for sikker bådtransport til konkurrencedygtige priser, så kontakt os hos Vognmand Lars Therkildsen ApS. Vi kører ud til kunder i Silkeborg, Randers, Århus og omegn samt hele Østjylland i forbindelse med transport af båd.

Vi har mange års erfaring med transport af alle typer både for såvel private som erhverv.

F​å altid sikker bådtransport hos os

Al vores transport sker naturligvis til aftalt tid, men samtidig har vi stor fokus på sikkerheden omkring bådtransporten, så du kan være sikker på, at din båd er i trygge hænder. Det sikrer vores veluddannede og erfarne chauffører, der altid er klar til at levere en professionel og kundeorienteret service. Vi stræber altid efter at opretholde de højeste standarder for sikkerhed og kundetilfredshed. Din båds tryghed er vores øverste prioritet når vi hjælper dig med bådtransport.

Transport tilbydes til alle behov

Behovet for bådtransport kan være forskelligt fra kunde til kunde, og vi kan klare alle opgaver. Herunder kan du se et lille udpluk af vores arbejdsområder:

  • Søsætning og optagning af både op til 10 tons
  • Vi arbejder med en hel del bådværfter i Danmark, bl.a. med kørsel af både til og fra udstillinger
  • Aflevering og afhentning af både til reparation

Kontakt os og hør mere om bådtransport

Er du interesseret i bådtransport i Århus eller resten af Østjylland? Eller ønsker du mere information om transport af din båd? Så kan vi kontaktes på telefon (+45) 20 95 34 33 eller på e-mail info@larstherkildsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du andre behov end blot bådtransport? Så kan du læse mere om vores andre specialer i containerudlejning, Kranarbejde og glassug.