KRANARBEJDE, CONTAINERUDLEJNING, BÅDTRANSPORT & LØFTNING AF GLAS​

CONTAINERUDLEJNING I SILKEBORG, RANDERS & ÅRHUS

Vi leverer containerne i blandt andet Silkeborg, Randers, Århus og resten af Jylland.

CONTAINERUDLEJNING TIL ALLE FORMÅL

Hos Vognmand Lars Therkildsen ApS tilbyder vi containerudlejning i størrelserne 20”, 10” og 8” til såvel private som erhvervsmæssige formål. Vi leverer containerne i blandt andet Silkeborg, Randers, Århus og resten af Jylland.

Vi sørger for containerudlejning til alle formål. Så ønsker du ikke, at byggematerialer og værktøj ligger fremme på byggepladsen efter arbejdstid, er du i gang med den helt store ombygning i hjemmet og skal have plads til opbevaring af blandt andet møbler, eller skal hele firmaets kontor pakkes ned og rykkes til et nyt sted, så er en skibscontainer løsningen.

EN GOD SIKKERHED MED CONTAINERUDLEJNING

Udover de rent logistiske fordele ved at kunne samle alt i en lukket container, der også er velegnet til at blive transporteret, er det samtidig en god ide i forhold til forsikringen.

Skibscontaineren kan nemlig forsegles med en godkendt lås, som betyder, at du eller firmaet vil være dækket af din/jeres forsikring, hvis der skulle være indbrud i den.

Især i forbindelse med store byggeprojekter kan der være materialer og værktøj for mange penge, som bør opbevares aflåst.

LEVERING OG AFHENTNING AF CONTAINERNE

En skibscontainer er ikke sådan lige at flytte selv, og derfor både leverer og afhenter vi naturligvis containeren efter endt brug.

Kontakt os hvis du ønsker yderligere information om vores containerudlejning. Du er meget velkommen til at ringe på telefon 20 95 34 33 eller skrive til vores e-mail info@larstherkildsen.dk.​

Læs mere om os og virksomheden.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!