KRANARBEJDE, BÅDTRANSPORT OG LØFTNING AF GLAS

Containerudlejning i Århus og resten af Østjylland

Skibscontainer udlejning i Silkeborg, Randers, Århus og resten af Østjylland

Vi leverer skibscontainerne i blandt andet Silkeborg, Randers, Århus og resten af Jylland. Så hvis du har behov for containerudlejning nær Århus og resten af Østjylland, står vi klar til at hjælpe.

Containerudlejning til alle formål

Hos Vognmand Lars Therkildsen ApS tilbyder vi containerudlejning i størrelserne 40”, 20”, 10” og 8” til såvel private som erhvervsmæssige formål. Vi leverer containerne i blandt andet Silkeborg, Randers, Århus og resten af Østjylland.

Vi sørger for containerudlejning til alle formål. Så ønsker du ikke, at byggematerialer og værktøj ligger fremme på byggepladsen efter arbejdstid, er du i gang med den helt store ombygning i hjemmet og skal have plads til opbevaring af blandt andet møbler, eller skal hele firmaets kontor pakkes ned og rykkes til et nyt sted, så er en skibscontainer løsningen.

En god sikkerhed med containerudlejning

Udover de rent logistiske fordele ved at kunne samle alt i en lukket container, der også er velegnet til at blive transporteret, er det samtidig en god ide i forhold til forsikringen.

Skibscontaineren kan nemlig forsegles med en godkendt lås, som betyder, at du eller firmaet vil være dækket af din/jeres forsikring, hvis der skulle være indbrud i den.

Især i forbindelse med store byggeprojekter kan der være materialer og værktøj for mange penge, som bør opbevares aflåst. På den måde sikrer du ikke kun dine værdifulde ressourcer, men også din ro i sindet, når du benytter dig af vores containerudlejning.

 

Levering og afhentning af container

En skibscontainer er ikke sådan lige at flytte selv, og derfor både leverer og afhenter vi naturligvis skibsskibscontaineren efter endt brug.

Har du brug for vores containerudlejning i Århus eller resten af Østjylland? Så er du meget velkommen til at Kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om vores containerudlejning. Du er meget velkommen til at ringe på telefon 20 95 34 33 eller skrive til vores e-mail info@larstherkildsen.dk.​

Du kan også læse mere om os eller om vores andre specialer i form af bådtransport, kranarbejde og glassug.