KRANARBEJDE, BÅDTRANSPORT & GLASLØFTER​

GLASLØFTER I ÅRHUS, SILKEBORG & RANDERS

Glas er et materiale, som skal behandles med største forsigtighed og af kompetente folk med det rette løftegrej. Vi har mange års erfaring som glasløfter.

GLASLØFTER OG ANDET LØFTEGREJ TILBYDES

Glas er et materiale, som skal behandles med største forsigtighed og af kompetente folk med det rette løftegrej. Alt dette finder I hos Vognmand Lars Therkildsen ApS, som udfører opgaver med løftegrej i Århus, Silkeborg, Randers og resten af Jylland.

MED VORES GLASLØFTER KAN VI TILBYDE:

Specialiseringen inden for transport og vores glasløfter gør, at vi kan tilbyde vores ekspertise i forbindelse med en lang række opgaver.

Det gælder blandt andet:

  • Hejsning og transport af glas
  • Opsætning af glasfacader
  • 5 forskellige slags glassug, alt afhængig af jobbet
  • Løft/hejsning af glas op til 1000 kg
  • Udskiftning af glasruder i alle størrelser
  • Vi har den optimale glasløfter og andet løftegrej samt mange års erfaring med hejsning og transport af glas, som vi har udført i forbindelse med en lang række byggeprojekter gennem tiden.

EN STÆRK SAMARBEJDSPARTNER

Vi har både materiellet, mandskabet og kompetencerne til at løse selv store opgaver, hvilket gør os til en oplagt samarbejdspartner til alle typer opgaver med løftegrej. Med vores glasløfter kan vi håndterer hver en opgave.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os for at høre nærmere omkring vores glasløfter og øvrige løftegrej, de opgaver vi udfører eller for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

​Vi kan kontaktes på telefon 20 95 34 33 eller på e-mail info@larstherkildsen.dk.

Tjek vores galleri og få et indblik i vores arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!